Snor & Kärlek

Får börja med att gnälla på min förbaskade näsa. Har gått och blivit super rinnig i näsan, känner mig inte förkyld eller ”sjuk” på något sätt, men näsan vägrar sluta rinna. Kan ju inte göra något utan att de kommer en massa snor. Värst är de när man måste nysa, riskerar ju för jösse namn att snora ner alla i min närhet (vilket är våra pojkar).

Misstänker att de kommit sig av att vi fick ha det kallare inne för att Pontus var så himla varm.

Vilket gjorde att jag fick världens köld chock varje gång jag skulle upp från mitt varma täcke för att amma. Nu är Pontus inte lika varm i kroppen så nu har vi kunnat höja till en normal inne temp (hade riktigt varmt innan).

 

Igår så var vi iväg och handlade en massa mat, så nu är kylskåpet fullt : D Så underbart när man öppnar och ser en massa mumsigt att välja på.

Killarna var jätte snälla, Pontus sov hela tiden och Hampus satt jätte snällt i kundvagnen och påminde oss om vad vi skulle ha : )

 

På eftermiddagen så kom Susann och Ove och hälsade på. Pontus fick jätte fina kläder och en super läcker kossa : ) *tackar så jätte mycket igen*

Hampus var en riktig spexare som skulle visa alla sina tricks och hyss på samma gång. Blev lite bullfika *mums*

 

Idag är/var dagen innan Jonas går tillbaka till jobbet efter att ha varit hemma i 3 månader. Känns jätte avigt och konstigt att man nu skall börja vara utan honom på dagarna och inte nog med det, man skall vara ensam hemma med 2 barn. Tror att de kommer gå bra, men givetvis är de lite fjärilar i magen. Bara att hålla tummarna om att de kommer att vara nöjda och glada hela dagen, så man i alla fall kan få en mjukstart på nya vardagen.

Får säga att de är allt bra underbart att ha sin lilla familj nu. Allt känns väldigt komplett nu på något sätt, att de är vi 4. Vem kunde ana för 6½år sedan när man träffade Jonas att man skulle sitta här och vara en gift, lycklig, 2 barns mamma. Livet är allt bra underbart ibland *puss på dig älskling*

Livet | |
#1 - - Angelica:

Aaaa, livet är verkligen helt underbart =)

Upp