Grillkväll

Nu får vi nästa måla kors i taket 3 dgar på rad :O
Men är den store iväg med pappa till förskolan och den lille tar sig en ordentlig sovmorgon så finns de plötsligt tid :D

Igår var en jätte bra dag : ) Var iväg och handlade lite att grilla och besiktade bilen som fick MVG ;D
Sedan hade vi jätte trevlig lek/grillningn här ute : ) Ungarna lekte för fullt och föärldrarna fick sitta (så mycket de nu går med 4 barn) och tjöta lite om allt möjligt. Får säga att Hampus var på utmärkt rackar humör, skulle verkligen vara i sitt esse, men sköte sig på de stora hela fint : D
Pontus var faktiskt jättemodig. Han vägade traska med de andra en väldigt bra bit utan att bli mammaig eller pappig och han vågade leka med Lisa i sandlådan och de var några gånger så fick vi undra vart den lille spjuvern hade tagit vägen. Något som aldrig har hänt tidigare då han stått som klistrad vid benet på en, så detta brådar väldigt gott inför hans stundade förskolestart nu 2:e maj.

Jupp, andre maj skall våran lille kille börja förskolan han med och både jag och Jonas skall jobba. Detta känns jätte konstigt.. Någon har ju alltid varit hemma med killarna och nu blir de "riktiga" förskolebarn med scheman och olika tider, livet, nya verkligheten smyger änna på en här nu... Kommer nog iallafall bli kanon, de kommer ju bara gå 6 veckor sedan är de hemma med Jonas som har semester i 5 veckor, så de börjar ju inte "på riktigt" fören i augusti, vilket känns skönt då han kommer vara 1½, (jösses så stor han kommer vara!!)

Nu skall vi strax åka och handla lite så att de har mys och mat under helgen medan en annan "bor" på jobbet. Skall även smyga in till min frissör och klippa lite på luggen då den börjar att bli lång och då delar sig = inte snyggt!!



Grillad kyckling


Finaste Pontus


Mys Moa


Love cyklar


Bröderna Lindskog

Livet | |
#1 - - Lisa, Love och Moas mamma!:

Dom var ju för söta när alla 4 försökte få på Moa skon!! hehe :)

Upp