Vinterkläder

Idag skall även alla vinterkläder provas så vi vet vem som behöver vad och vad vi inte behöver ha. Hoppas och tror att Hampus skall kunna ha sin jacka och termobyxor, men overall tror jag kommer bli tvugna att köpa. Pontus misstänker jag att vi kommer behöva köpa jacka och overall till, tror inte han kan ha något av sitt : ( Men de växer och kläderna gör inte det (tyvärr). Pontus kommer nog dra strl 100 och Hampus blir nog 110/116, beroende på modell och märke. Mäter ju för jössenamn 111cm hemma på tumstocken :O Den ungen växer så de knakar i honom...
Hittade några snygga overaller på nätet och ja, de ligger kring 1000 lappen och med två ungar blir de inte världsroliga pengar, men vad fanken. Vill iallafall ha en ovarall som har ordentlig vattentäthet då de av någon anledning oftast blir en del blöta vinterdagar här i väst ; )
 
Dock känns de förjäkla tråkigt att behöva prova och leta vinterkläder innan september ens ha börjat, men nu för tiden är ju hälften av vinterkläderna slut i oktober..
Livet | |
Upp