Inte rismjölk!!
Alla i familjen tyckte att muffinsen var goda och de musmade en massa. Men jag tyckte inte att de blev goda alls. Konsistensen blev jätte konstig och de blev inte alls bra (enligt mig). Men jag vet också varför de inte blev bra. Jag bakade nämligen på rismjölk då de var det som fanns hemma, alla sojamjölk var slut. För är de något jag upptäckt så är det att laga mat och baka på rismjölk inte blir bra, de blev för fuktigt, även om man tar i minde mängd vätska så blir de smetigt. Så detta är något som jag nu inte kommer att göra om något mer, skall de bakas eller göras mat (typ pannkakor) så skall de vara sojamjölk. ICA´s sojamjölk är kanon att baka på :D Så hedanefter kommer jag vackert att môsa mig iväg till affären för att handla sojamjölk om de skall bakas, eller så får jag låta blir att baka *haha* För enligt mig (den som faktiskt bakar) så blir de inte bra! De är inga muffins jag skulle bjuda på och då håller de heller inte måttet!!